Tule Rõugesse muinastalu laiendama

Sellel suvel viime Rõuges lõpule möödunud aastal alustatud aida ehituse ja alustame samas ka rauaaegse sepikoja rekonstruktsiooni, mistõttu otsime jälle vabatahtlikke ehitajaid.

 

Ehitamiseks on planeeritud 5 nädalat: kogu juuli ning esimene augusti nädal. Palka me ei maksa, küll aga toidame keha ja vaimu. Samuti hüvitame teie bussipiletid. Ööbimine on Rõuge rahvamajas - omad matid-kotid-tekid kaasa.

 

Sepikoda ise saab olema väike mätaskatusega rõhtpalkmaja. Kõik, kes on käe külge pannud ehitamisele on hiljem oodatud külalised, kui sepikojas metallitöö ja muu vilgas elutegevus lahti läheb.


Kuna me aitame teil kohale jõuda, siis me sooviks, et inimesed teeks kohapeal vähemalt 3 tööpäeva (mis on tegelikult see aeg, millega keskmiselt töövõtted selgeks õpitakse). Seega, nii meile kui teile endale, oleks kasulikum kui tuleksite pikemaks või mitu korda.


Kellel on huvi, registreeruge siinsamas kodulehel (Liitu projektiga) või saatke kiri kas viire.kobrusepp@ut.ee või rsaage@gmail.com ning me saame hakata huvilistest graafikut koostama. Otse loomulikult võite kõige kohta küsida.


Eelmine
2013. aastal Rõuge muinasmajas
Järgmine
Jäänud on vaid loetud päevad